(050) 410-67-05
(067) 411-50-49
доставимо додому
без вихідних
Вагонка виготовляється тільки з натуральних природних матеріалів, що є однією з основних причин її широкого поширення і популярності серед споживачів…
Вагонка – так називають вид облицювального матеріалу певної геометричної форми. Вагонка – це широка і плоска панель, яка з боків має шип і паз (виконують роль сполучних елементів), широкі пласти – це лицьовий і тильний бік вагонки.
Сосна — рід рослин з родини Соснові. Сосни — вічнозелені, багаті смолою дерева. Висота стовбура від 36 до 52 метрів. Широко застосовується в будівництві, машинобудуванні, сільському господарстві, столярно-меблевому виробництві…
В порівнянні з вагонкою з липи (найбільш близького до вільхи матеріалу), вагонка з вільхи має деякі відмітні особливості. Вільха – європейське червоне дерево – рід листопадних дрібнолистих дерев і чагарників сімейства березових…
Липа серцеподібна лікарська, медоносна, харчова і технічна рослина. При згадці про липу в багатьох з нас виникає образ доглянутою липової алеї з розлогими віковими деревами…
Слід звернути увагу на ряд критеріїв при виборі матеріалу для обшивки сауни і лазні. Для початку визначимося з породою деревини. Для облицювання сауни, лазні слід вибирати матеріали листяних порід.
Блок-хаус – обшивальна дошка, яка імітує зруб. Обшиття фасадів блок-хаусом все більше входить в наше життя, як один з найбільш ефективних, економічно і естетично привабливих видів обробки.
Імітація бруса ( фальш брус ) - це відмінне рішення для внутрішньої і зовнішньої обробки стін будинку, котеджу, дачі. Імітація бруса являє собою стругану дошку, під профільований брус, що має з'єднання шип - паз. …
Вагонка в Луганську від виробника «Запах Дерева» Луганськ – це гарантія якості.
Ми виробляємо матеріали з дерева тільки з екологічно чистої деревини. Вся продукція виготовлена відповідно до нормативної документації та відповідає вимогам сертифікації і євростандартам.
Тирса для копчення вільха – ароматна тирса для копчення в домашніх і промислових умовах. Вільхова тирса для копчення: м'ясних, рибних продуктів, сирів і овочів.